Duyuru
2013 - 2014 Eğitim Öğretim Yılı Farabi Başvuruları
1 Şubat 2013 | 07:59

2013 – 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA GÜZ/GÜZ+BAHAR DÖNEMLERİNDE FARABİ ÖĞRENCİSİ OLMAK İSTEYEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

 

Öğrenci Başvuru tarihleri: 11 Şubat – 4 Mart 2013

Açıklamalar:

  1. 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Güz+Bahar dönemlerinde, anlaşmalı olduğumuz üniversitelerden dilediğinizde Farabi öğrencisi olabilirsiniz. (Anlaşmalı olduğumuz üniversitelerden sadece birini tercih edebilirsiniz.)
  2. I. ve II. öğretim ayırımı yok. Her ikisinden de ders alabilirsiniz.
  3. Başka bölümlerden ve hatta uygun olduğunda başka birimlerden de ders seçebilirsiniz.
  4. Karşılıksız burs. (Varsa, diğer burslarınız kesilmeden).( Staj haricinde, herhangi bir kamu kurum veya kuruluşlarında çalışanlar ile özel sektörde sürekli ücrete tabii istihdam edilen öğrencilere Farabi Değişim Programı kapsamında herhangi bir burs ödemesi yapılmamaktadır.)
  5. Yurtta kalan öğrenciler, yurt için yatay geçiş yapabilirler.

 

Programa başvuran öğrenciler için 28 Mart 2013 Perşembe günü bir Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır. Toplantının yeri ve saati daha sonra duyurulacaktır.

Önemli Not:  YÖK tarafından alınan karar gereğince, Tıp Fakültesi 6 ıncı sınıf (intörn) öğrencilerinin 2013-2014 eğitim-öğretim yılından itibaren Farabi Değişim Programından faydalandırılması ikinci bir karara kadar durdurulmuştur. 

BAŞVURU BELGELERİ

Başvuru belgelerinin tamamı bilgisayar ortamında doldurulup, çıktı alınıp, ilgili yerlere imzalatılarak Gazi Üniversitesi Farabi Ofisine belirtilen sürede şahsen teslim edilecektir.

1.Aday Öğrenci Başvuru Formu, fotoğraflı - 2 adet ( Belgeler/Giden Öğrenci Kısımından temin edebilirsiniz)

2.Not Çizelgesi (Transkript) -2 adet (Öğrenci İşlerinden temin edebilirsiniz)

3.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi - 2 adet

4.SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi (Kamu ve özel teşebbüste çalışmadığını gösteren belge)

 

 

 

background image