2014-2015 Akademik Yılı Farabi Gelen Öğrenci Sonuçları
30 Nisan 2014 | 11:55

2014-2015 Akademik yılında Üniversitemizde Farabi öğrencisi olmak için başvuran öğrencilerin sonuçları için tıklayınız.

DİKKAT:

1. Üniversitemize Farabi Öğrencisi olarak kabul edilen Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinden hazırlık okumayanlar ile geçerli bir yabancı dil belgesine sahip olmayanlar Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunca yapılacak olan Yabancı Dil Sınavına tabi tutulacaklardır. Yanlızca sınavda başarılı olan öğrenciler Farabi öğrencisi olarak kayıt yaptırabilecektir. Sınavın zamanı ve yeri daha sonra web sitemizde duyurulacaktır.

2. YÖK Başkanlığı'nın 28.03.2014 tarihli yazısı uyarınca Üniversitemiz bünyesinde yer alan Gazi MYO, Ankara MYO, Atatürk MYO ve Maliye MYO kapatıldığından dolayı buradaki öğrencilerin kayıtları mevcut  programlara aktarılacaktır. Dolayısıyla Eğitim-öğretim faaliyetleri Polatlı, Kazan, Gölbaşı ilçelerinde sürdürülecek olup ders müfredatları şu an için belli değildir. Söz konusu  MYO'lara kabul edilen öğrencilerin bu hususları kabul ederek işlemlerini sürdürmeleri önem arz etmektedir.