2014-2015 Giden Öğrenciler İçin Toplantı(Güncel)
9 Mayıs 2014 | 14:28

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz/Güz +Bahar Dönemlerinde başka Üniversitelerde Farabi Öğrencisi olmaya hak kazanan Üniversitemiz Öğrencilerine bilgilendirme toplantısı 14 Mayıs 2014 Çarşamba Günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 100.Yıl Konferans Salonunda yapılacaktır.  Bilgilendirme toplantısında yaşanacak olan süreçler, dikkat edilmesi gereken hususlar ve Öğrenim Protokolü’nün nasıl doldurulacağı hakkında bilgi verilecektir. Söz konusu toplantıya KATILIM ZORUNLUDUR.

Toplanti Tarihi: 14 Mayıs 2014 Çarşamba

Toplantı Saati: 14.00

Toplantı Yeri: İ.İ.B.F 100.Yıl Konferans Salonu

Toplantı Sonrasında 6 Haziran 2014 tarihine kadar bölüm başkanı imzalı olarak Farabi Ofisine teslim edilecek belgeler;

-Öğrenci Başvuru Formu(2 adet-fotoğraflı)

-Öğrenim Protokolü(4  adet Güz, 4 adet Bahar)(öğrenim protokolünü www.farabi.gazi.edu.tr adresinden giden öğrenci kısmından indirin)

-Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi( 2 adet)(Yükümlülük sözleşmesinde belirttiğiniz hesaba burs ödemesi yapılacaktır. Belirtilen hesap numarası Halkbank hesabı olması gerekmektedir. HALKBANK Öğrenci kartlarınızın hesap numaralarını verebilirsiniz ya da yeni bir hesap açtırabilirsiniz.)

NOT: Formların hepsi bilgisayar ortamında doldurulmalıdır.

DİKKAT! 06 Haziran 2014 tarihine kadar belgelerini teslim etmeyen öğrenciler Farabi Öğrencisi olma haklarını kaybedeceklerdir.