2015-2016 Giden Öğrenci Ön Değerlendirme Sonuçları
3 Nisan 2015 | 12:39

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz/Güz+ Bahar Dönemleri için başka Üniversitelerde Farabi Öğrencisi olmak isteyen Üniversitemiz öğrencilerinin başvuruları Farabi Kurum Koordinatörlüğü ve Bölüm Başkanlıklarınca değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucunda başvurusu uygun bulunan öğrencilerin başvuru evrakları başvurdukları üniversitelere gönderilmiştir.

Öğrencilerimizin Farabi Öğrencisi olma hakkı kazanıp kazanmadıkları başvurdukları Üniversite tarafından yapılan değerlendirme sonucunda kesinlik kazanacak olup; kazanan öğrencilerin listesi yine www.farabi.gazi.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. (Öğrencilerimizin Farabi Öğrencisi olma hakkı kazanıp kazanmadıkları gitmek istedikleri üniversitelerin farabi sayfalarından da takip edebilirler.)

Karşı Üniversite tarafından kabul edilen öğrencilerimizin öğrenim protokollerinin hazırlanmasına yönelik Mayıs ayı içerisinde bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantının günü ve saati sonuçların açıklanmasının ardından www.farabi.gazi.edu.tr sayfasında duyurulacaktır.

Ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.