2015-2016 Gitmek İçin Başvuru Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine
22 Nisan 2015 | 12:17

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz/Güz+Bahar Dönemlerinde başka üniversitelerde Farabi Öğrencisi olmak için başvuru yapan öğrencilerimize 30 Nisan 2015 tarihinde saat 10.00’da Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonu’nda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bilgilendirme toplantısında yaşanacak olan süreçler, dikkat edilmesi gereken konular ve Öğrenim Protokolü’nün şeklen hazırlanmasında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verilecektir. Söz konusu toplantıya KATILIM ZORUNLUDUR (Toplantıya katılmayan öğrencilerin yaşayabilecekleri problemlerde sorumluluk kendilerine ait olacaktır).

Toplantı Tarihi: 30 Nisan 2015 Perşembe

Toplantı Saati: 10.00

Toplantı Yeri: Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonu

Toplantı sonrasında 6 Mayıs 2015 tarihine kadar Bölüm Başkanı imzalı olarak Farabi Ofisine teslim edilecek belgeler;

- Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet-Fotoğraflı),

- Öğrenim Protokolü (4 adet Güz, 4 adet Bahar) (öğrenim protokolünü www.farabi.gazi.edu.tr adresinden giden öğrenci kısmından indirebilirsiniz),

- Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 Adet. Yükümlülük sözleşmesinde belirttiğiniz hesaba burs ödemesi yapılacaktır. Belirtilen hesap numarası Halkbank hesabı olması gerekmektedir. HALKBANK Öğrenci kartlarınızın hesap numaralarını verebilirsiniz ya da yeni bir hesap açtırabilirsiniz),

- Öğrenci Beyannamesi (1 Adet).

NOT: Formların hepsi bilgisayar ortamında doldurulmalıdır.

DİKKAT! Belgelerini teslim etmeyen öğrenciler Farabi Öğrencisi olma haklarını kaybedeceklerdir.