2016-2017 Akademik Yılı Farabi Gelen Öğrenci Sonuçları
25 Nisan 2016 | 11:08

2016-2017 Akademik yılında Üniversitemizde Farabi öğrencisi olmak için başvuran öğrencilerin sonuçları için tıklayınız.

DİKKAT!

1. Mühendislik Fakültesine Kabul Edilen Öğrenciler İçin Önemli Bilgi: Üniversitelerinde % 30 oranında yabancı dil öğrenimi görmeyen öğrencilerden hazırlık okumayanlar ya da ÖSYM tarafından denkliği kabul edilen Yabancı Dil sınavına girip geçerli puana sahip olmayan öğrenciler için Üniversitemiz tarafından yabancı dil sınavı yapılacak olup bu sınavı geçemeyen öğrencilerin farabi öğrencisi olarak kayıtları yapılmayacaktır.

2. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Kabul Edilen Öğrenciler İçin Önemli Bilgi: Üniversitelerinde İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Uluslararası İlişkiler Bölümlerinde % 30 oranında yabancı dil öğrenimi görmeyen öğrencilerden hazırlık okumayanlar ya da ÖSYM tarafından denkliği kabul edilen Yabancı Dil sınavına girip geçerli puana sahip olmayan öğrenciler için Üniversitemiz tarafından yabancı dil sınavı yapılacak olup bu sınavı geçemeyen öğrencilerin farabi öğrencisi olarak kayıtları yapılmayacaktır.