2016-2017 Akademik Yılı Mühendislik İle İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesine Gelen Öğrencilerinin Dikkatine!
23 Haziran 2016 | 08:30

2016-2017 Eğitim-öğretim yılı güz/güz+bahar dönemlerinde üniversitemize Farabi Öğrencisi olarak kabul edilen ancak hazırlık sınıfı okumayan, hazırlık sınıfı okuyup başarılı olamayan ve/veya geçerli bir yabancı dil belgesine sahip olmayan Mühendislik ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine gelmeye hak kazanan öğrencilerinin tabi tutulacağı “Yabancı Dil Sınavı” 19 Temmuz 2016 Salı günü saat 09:30'da - Yabancı Diller Yüksekokulu A Blokta (Gölbaşı Kampüsü) yapılacaktır. Sınava katılmayan veya sınavda başarılı olmayan öğrencilerin Farabi Öğrencisi olarak Üniversitemize kaydı mümkün olamayacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu  tarafından yapılacak olan sınav iki aşamalı olup, sınavın iki aşaması da aynı gün yapılacaktır.

Sınava Katılacak Öğrenciler

Furkan Yasin GÜNEŞ