2016-2017 Akademik Yılında Gitmek İçin Başvuru Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine
29 Nisan 2016 | 13:05

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında üniversitemizden başka üniversitelere Farabi öğrencisi olmak için başvuran öğrencilerin sonuçları için tıklayınız.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz/Güz+Bahar Dönemlerinde başka üniversitelerde Farabi Öğrencisi olma hakkı kazanan öğrencilerimize 4 Mayıs 2016 tarihinde saat 14.30’da Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Binası Neşe Yağız Konferans Salonu’nda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bilgilendirme toplantısında, Farabi öğrenciliğiniz boyunca yaşanacak olan süreçler, dikkat edilmesi gereken konular ve Öğrenim Protokolü’nün şeklen hazırlanmasında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verilecektir. Söz konusu toplantıya KATILIM ZORUNLUDUR (Toplantıya katılmayan öğrencilerin yaşayabilecekleri problemlerde sorumluluk kendilerine ait olacaktır).

Toplantı Tarihi : 4 Mayıs 2016 Çarşamba

Toplantı Saati  : 14.30

Toplantı Yeri    : Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Binası Neşe Yağız Konferans Salonu

Toplantı sonrasında 11 Mayıs 2016 tarihine kadar aşağıda belirtilen belgeler bilgisayar ortamında doldurulup Bölüm Başkanı imzalı olarak Farabi Ofisine teslim edilecektir.

BELGELER

- Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet-Fotoğraflı),

- Öğrenim Protokolü (4 adet Güz, 4 adet Bahar) (öğrenim protokolünü www.farabi.gazi.edu.tr adresinden giden öğrenci kısmından indirebilirsiniz),

- Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 Adet. Yükümlülük sözleşmesinde belirttiğiniz hesaba burs ödemesi yapılacaktır. Belirtilen hesap numarası Halkbank hesabı olması gerekmektedir. HALKBANK Öğrenci kartlarınızın hesap numaralarını verebilirsiniz ya da yeni bir hesap açtırabilirsiniz),

- Öğrenci Beyannamesi (1 Adet).

DİKKAT! Belgelerini teslim etmeyen öğrenciler Farabi Öğrencisi olma haklarını kaybedeceklerdir.