Duyuru
2016-2017 Akademik Yılında Üniversitemize Gelecek Farabi Öğrencilerinin Öğrenci Numaraları Ve Danışmanları Hakkında
2 Eylül 2016 | 14:27

 

Değerli Farabi Öğrencilerimiz,

2016-2017 Eğitim-öğretim yılı güz veya güz-bahar dönemlerinde Gazi Üniversitesinde Farabi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerin ders kayıtları 19.09.2016-20.09.2016 tarihleri arasında danışman hocaları eşliğinde yapılacaktır.

KAYITLARDA İZLENECEK YOL

1.      Farabi öğrencileri, öncelikle Gazi Üniversitesi tarafından kendilerine verilen öğrenci numaraları ve şifreleriyle (Şifreniz TC Kimlik Numaranızın son 6 hanesidir) https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/ adresinden öğrenci bilgi sitemine giriş yapacaklardır.

2.      Sisteme giriş yaptıktan sonra kişisel bilgiler alanı eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Bu işlemler yapıldıktan sonra yukarıda belirtilen kayıt tarihleri arasında danışman hocaları birlikte öğrenim protokollerinde yer alan derslerin kayıt işlemi yapılacaktır.

3.      Farabi öğrencileri, kayıtlarını sahşen danışman hocaları ile birlikte yapacaklardır. Öğrencilerin internet üzerinden kayıt yaptırmaları söz konusu değildir. 

4.      Belirtilen tarihlerden sonra kayıt işlemi yapılamayacaktır.

Öğrenci numaranızı ve danışman hocanızı öğrenmek için tıklayınız. 

NOT: Farabi öğrencilerimiz için 19 Eylül 2016 Pazartesi günü saat:10:00’da Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Söz konusu toplantıya KATILIM ZORUNLUDUR.

Öğrenci kimliklerinizde kullanılmak üzere son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğrafınızı 19.09.2016 tarihinde yapılacak olan toplantıda Farabi Ofisi görevlilerine teslim etmeniz gerekmektedir.

background image