Duyuru
2017-2018 Akademik Yılında Gitmek İçin Başvuru Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine
4 Mayıs 2017 | 11:03

 

2017-2018 Eğitim öğretim yılı güz veya güz ve bahar dönemlerinde başka üniversitelerde "Farabi Öğrencisi" olma hakkı kazanan öğrencilerimize 12 Mayıs 2017 tarihinde saat 10:00’da Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonu’nda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bilgilendirme toplantısında, Farabi öğrenciliğiniz boyunca yaşanacak olan süreçler, dikkat edilmesi gereken konular ve Öğrenim Protokolü’nün şeklen hazırlanmasında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verilecektir. Söz konusu toplantıya KATILIM ZORUNLUDUR (Toplantıya katılmayan öğrencilerin yaşayabilecekleri problemlerde sorumluluk kendilerine ait olacaktır).

 

Toplantı Tarihi   : 12 Mayıs 2017 Cuma

Toplantı Saati    : 10:00

Toplantı Yeri      : Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonu 

 

Toplantı sonrasında 22 Mayıs 2017 tarihine kadar aşağıda belirtilen belgeler bilgisayar ortamında doldurulup Bölüm Başkanı imzalı olarak Farabi Ofisine teslim edilecektir. 

 

 BELGELER

Teslim Edilecek Belgeler; www.farabi.gazi.edu.tr adresinin belgeler başlığı altında giden öğrenci içerisinde mevcuttur.

 - Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet-Fotoğraflı).

- Öğrenim Protokolü (4 adet Güz, 4 adet Bahar).

- Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 Adet. Yükümlülük sözleşmesinde belirttiğiniz hesaba burs ödemesi yapılacaktır. Belirtilen hesap numarası Halkbank hesabı olması gerekmektedir. HALKBANK Öğrenci kartlarınızın hesap numaralarını verebilirsiniz ya da yeni bir hesap açtırabilirsiniz).

- Öğrenci Beyannamesi (1 Adet).

- SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi [Kamu ve özel teşebbüste çalışmadığını gösterir belge (Resmi kurumlardan onaylı/mühürlü olmalıdır)].

 

 DİKKAT! Belgelerini teslim etmeyen öğrenciler Farabi Öğrencisi olma haklarını kaybedeceklerdir.

background image