Duyuru
2017-2018 Akademik Yılında Üniversitemize Gelen Farabi Öğrencilerinin Öğrenci Numaraları Ve Danışmanları Hakkında
12 Eylül 2017 | 00:30

 

Değerli Farabi Öğrencilerimiz,

2017-2018 Eğitim-öğretim yılı, güz veya güz+bahar dönemlerinde Gazi Üniversitesinde Farabi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerimizin ders kayıtları 14 - 15 Eylül 2017 tarihleri arasında danışman hocaları eşliğinde yapılacaktır.

 

UYARI: Farabi öğrencilerimiz için 14 Eylül 2017 Perşembe günü saat: 10:00’da Edebiyat Fakültesi 75. Yıl Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Söz konusu toplantıya KATILIM ZORUNLUDUR.

 

 

KAYITLARDA İZLENECEK YOL

1.   Farabi öğrencileri, öncelikle Gazi Üniversitesi tarafından kendilerine verilen öğrenci numaraları ve şifreleriyle (Şifreniz TC Kimlik Numaranızın son 6 hanesidir) https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/ adresinden öğrenci bilgi sitemine giriş yapacaklardır.

2.  Sisteme giriş yaptıktan sonra kişisel bilgiler alanı eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Bu işlemler yapıldıktan sonra yukarıda belirtilen kayıt tarihleri arasında danışman hocaları ile birlikte öğrenim protokollerinde yer alan derslerin kayıt işlemi yapılacaktır.

3.   Farabi öğrencileri, kayıtlarını sahşen danışman hocaları ile birlikte yapacaklardır. Öğrencilerin internet üzerinden kayıt yaptırmaları söz konusu değildir. 

4.   Belirtilen tarihlerden sonra kayıt işlemi yapılamayacaktır.

 

Öğrenci numaranızı ve danışman hocanızı öğrenmek için TIKLAYINIZ

 

Öğrenci kimliklerinizde kullanılmak üzere son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğrafınızı 14.09.2017 tarihinde yapılacak olan toplantıda Farabi Ofisi görevlilerine teslim etmeniz gerekmektedir.

 

background image