2018-2019 Akademik Yılı İçin Mühendislik ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Gelmeye Hak Kazanan Farabi Öğrencilerinin Dikkatine!
28 Haziran 2018 | 16:13

1. 2018-2019 Eğitim öğretim yılı, güz veya güz ve bahar dönemlerinde üniversitemize “Farabi Öğrencisi” olarak kabul edilen öğrencilerimizin “Yabancı Dil Sınavı” 17 Temmuz 2018 Salı günü saat 10.00’da - Yabancı Diller Yüksekokulu A Blok (Gölbaşı Kampüsü) 18 no’lu sınıfta yapılacaktır.

2. Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılacak olan sınav, iki aşamalı olup, sınavın iki aşaması da aynı gün içerisinde yapılacaktır.

3. Hazırlık sınıfı okumayan veya hazırlık sınıfı okuyup başarılı olamayan öğrencilerin bu sınava katılma zorunluluğu bulunmaktadır.

4. Sınava katılmayan veya sınavda başarılı olamayan öğrencilerin Farabi Öğrencisi olarak Üniversitemize kayıtları yapılamayacaktır.

Sınava Katılacak Öğrenciler

Yasin YILMAZ