Duyuru
2018-2019 Akademik Yılında Gazi Üniversitesi ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesine Gelen Farabi Öğrencilerinin Öğrenci Numaraları ve Danışmanları Hakkında
7 Eylül 2018 | 14:38

Değerli Farabi Öğrencilerimiz,

2018-2019 Eğitim-öğretim yılı, güz veya güz+bahar dönemlerinde Gazi Üniversitesi ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde Farabi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerimizin ders kayıtları 20 - 21 Eylül 2018 tarihleri arasında danışman hocaları eşliğinde yapılacaktır.

 

UYARI: Farabi öğrencilerimiz için 20 Eylül 2018 Perşembe günü saat: 10:00’da Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Söz konusu toplantıya KATILIM ZORUNLUDUR.

 

 

KAYITLARDA İZLENECEK YOL

1.   Farabi öğrencileri, öncelikle Gazi Üniversitesi ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından kendilerine verilen öğrenci numaraları ve şifreleriyle (Şifreniz TC Kimlik Numaranızın son 6 hanesidir) https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/ adresinden öğrenci bilgi sitemine giriş yapacaklardır.

2.  Sisteme giriş yaptıktan sonra kişisel bilgiler alanı eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Bu işlemler yapıldıktan sonra yukarıda belirtilen kayıt tarihleri arasında danışman hocaları ile birlikte öğrenim protokollerinde yer alan derslerin kayıt işlemi yapılacaktır.

3.   Farabi öğrencileri, kayıtlarını sahşen danışman hocaları ile birlikte yapacaklardır. Öğrencilerin internet üzerinden kayıt yaptırmaları söz konusu değildir. 

4.   Belirtilen tarihlerden sonra kayıt işlemi yapılamayacaktır.

5. Öğrenci kimliklerinizde kullanılmak üzere son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğrafınızı 20.09.2018 tarihinde yapılacak olan toplantıda Farabi Ofisi görevlilerine teslim etmeniz gerekmektedir.

 

Gazi Üniversitesine Gelen Farabi Öğrencilerinin Öğrenci Numaraları ve Danışmanları için TIKLAYINIZ.

 

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesine Gelen Farabi Öğrencilerinin Öğrenci Numaraları ve Danışmanları için TIKLAYINIZ.

background image