Duyuru
2019 - 2020 Akademik Yılında Gazi Üniversitesine Gelen Farabi Öğrencilerinin Öğrenci Numaraları ve Danışmanları Hakkında
2 Eylül 2019 | 15:16

Değerli Farabi Öğrencilerimiz,

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı, güz veya güz+bahar dönemlerinde Gazi Üniversitesinde Farabi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerimizin ders kayıtları 19-20 Eylül 2019 tarihleri arasında danışmanları eşliğinde yapılacaktır.

 

UYARI: Farabi öğrencilerimiz için 19 Eylül 2019 Perşembe günü saat: 10:00’da Gazi Üniversitesi Rektörlük Binası YÖKDİL-2 Dersliklerinde bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Söz konusu toplantıya KATILIM ZORUNLUDUR.

 

 

KAYITLARDA İZLENECEK YOL

1.   Farabi öğrencileri, öncelikle Gazi Üniversitesi tarafından kendilerine verilen öğrenci numaraları ve şifreleriyle (Şifreniz TC Kimlik Numaranızın son 6 hanesidir) https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/ adresinden öğrenci bilgi sitemine giriş yapacaklardır.

2.  Sisteme giriş yaptıktan sonra kişisel bilgiler alanı eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Bu işlemler yapıldıktan sonra yukarıda belirtilen kayıt tarihleri arasında danışmanları ile birlikte öğrenim protokollerinde yer alan derslerin kayıt işlemi yapılacaktır.

3.   Farabi öğrencileri, kayıtlarını sahşen danışmanları ile birlikte yapacaklardır. Öğrencilerin internet üzerinden kayıt yaptırmaları söz konusu değildir. 

4.   Belirtilen tarihlerden sonra kayıt işlemi yapılamayacaktır.

5. Öğrenci kimliklerinizde kullanılmak üzere son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğrafınızı 19.09.2019 tarihinde yapılacak olan toplantıda Farabi Ofisi görevlilerine teslim etmeniz gerekmektedir.

 

Gazi Üniversitesine Gelen Farabi Öğrencilerinin Öğrenci Numaraları ve Danışmanları için TIKLAYINIZ.  

background image