Duyuru
2019-2020 Akademik Yılında Gitmek İçin Başvuru Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine!
2 Mayıs 2019 | 16:37

2019-2020 Akademik yılında üniversitemizden başka üniversitelere Farabi öğrencisi olmak için başvuran öğrencilerin sonuçları için tıklayınız.

 

2019-2020 Eğitim öğretim yılı güz veya güz ve bahar dönemlerinde başka üniversitelerde “Farabi Öğrencisi” olma hakkı kazanan öğrencilerimize yönelik 7 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00’da  bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bilgilendirme toplantısında, Farabi öğrenciliğiniz boyunca yaşanacak olan süreçler, dikkat edilmesi gereken konular ve öğrenim protokolünün hazırlanmasında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verilecektir. Söz konusu toplantıya KATILIM ZORUNLUDUR (Toplantıya katılmayan öğrencilerin yaşayabilecekleri problemlerde sorumluluk kendilerine ait olacaktır).

 

Toplantı Tarihi   : 7 Mayıs 2019 Salı

Toplantı Saati    : 10:00

Toplantı Yeri      : Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü  (Rektörlük Binası Arka Girişi)

 

Toplantı sonrasında 17 Mayıs 2019 tarihine kadar aşağıda belirtilen belgeler bilgisayar ortamında doldurulup Bölüm Başkanı imzalı olarak Farabi Ofisine teslim edilecektir. 

 

 BELGELER

Teslim Edilecek Belgeler; www.farabi.gazi.edu.tr adresinin belgeler başlığı altında giden öğrenci içerisinde mevcuttur.

 - Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet-Fotoğraflı),

- Öğrenim Protokolü (4 adet Güz, 4 adet Bahar) (öğrenim protokolünü www.farabi.gazi.edu.tr adresinden giden öğrenci kısmından indirebilirsiniz),

- Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 Adet. Yükümlülük sözleşmesinde belirttiğiniz hesaba burs ödemesi yapılacaktır. Belirtilen hesap numarası Halkbank hesabı olması gerekmektedir. HALKBANK Öğrenci kartlarınızın hesap numaralarını verebilirsiniz ya da yeni bir hesap açtırabilirsiniz),

- Öğrenci Beyannamesi (1 Adet).

- SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi [Kamu ve özel teşebbüste çalışmadığını gösterir belge (Resmi kurumlardan onaylı/mühürlü olmalıdır)].

 

 DİKKAT! Belgelerini teslim etmeyen öğrenciler Farabi Öğrencisi olma haklarını kaybedeceklerdir.

background image