Bahar Dönemi Ders Kayıtları Hakkında
26 Ocak 2017 | 14:19

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı güz döneminde Üniversitemize Farabi Öğrencisi olarak kayıt yaptıran ve bahar döneminde de “Farabi Öğrencisi” olarak Üniversitemizde eğitimine devam edecek olan öğrencilerin bahar dönemi ders kayıtları 09-10 Şubat 2017 tarihleri arasında, güz döneminde olduğu gibi danışmanlar eşliğinde yapılacaktır. Kayıt yaptıracak Farabi Öğrencileri, danışman bilgilerine Gazi Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi'nden, kendilerine verilen öğrenci numarası ve şifre ile giriş yapıp, "Karne veya Bilgileriniz" kısmından ulaşabilirler.

Farabi Öğrencileri, ders kaydı için danışman hocalarının yanına gitmeden önce bahar dönemine ait öğrenim protokollerinin fotokopisini Farabi Ofisinden temin edebilirler.

DİKKAT: Şahsen kayda gelmeyen öğrencilerin kayıtları kesinlikle yapılmayacak olup, internet üzerinden kayıt yapılması söz konusu değildir.