Bütünlemelerle ilgili önemli duyuru(27.07.2012)
27 Temmuz 2012 | 23:23

Bütünlemelerle ilgili önemli duyuru

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemizde Farabi öğrencisi olarak bulunan öğrenciler, devamını almış ve yılsonu sınavı hakkı elde etmiş; ancak başarılı olamamış oldukları derslerden istedikleri takdirde Üniversitemizde bütünleme sınavına girebilirler. Bahar dönemi bütünleme sınavları 30 Temmuz -10 Ağustos 2012 tarihleri arasında, Güz dönemi bütünleme sınavları ise 27 Ağustos – 7 Eylül 2012  arasında yapılacaktır. Sınav programı ilgili birimler tarafından ilan edilmiştir. Bütünleme sınavına giren öğrencilerin herhangi bir hak kaybına uğramamaları için hangi derslerden bütünleme sınavına girdiklerini bir dilekçe ile Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Farabi Koordinasyon Ofisine bildirmeleri gerekmektedir. Bütünleme sınavına girmek isteyen öğrencilerin sisteme kayıt yaptırmalarına gerek yoktur. Doğrudan bir Öğrenci Transkripti ile birlikte bütünleme sınavına girebilirler.