Ders Kayıt Tarihleri Hakkında
7 Ağustos 2015 | 11:07

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz/Güz ve Bahar Dönemlerinde Üniversitemizde Farabi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerin ders kayıtları 10.09.2015-11.09.2015 tarihleri arasında danışmanları eşliğinde yapılacaktır. Farabi Öğrencileri kayıtlarını sahşen Gazi Üniversitesine gelerek danışmanları ile birlikte yapacak olup internet üzerinden kayıt yaptırmaları söz konusu değildir. Belirtilen tarihlerden sonra kayıt işlemi yapılamayacaktır.

Ayrıca 10 Eylül 2015 Perşembe günü Farabi Öğrencileri için bilgilendirme toplantısı yapılacaktır ve toplantıya katılım zorunludur.

NOT: Toplantının yeri, saati, öğrenci numaraları ve danışman bilgileri ile kayıtlarda izlenecek adımlarla ilgili bilgiler daha sonra www.farabi.gazi.edu.tr adresinde Duyurular kısmında ilan edilecektir.

Gerekli bilgilendirme ve değişiklikler için web sayfamızı takip etmeniz gerekmektedir. Tüm bilgilendirmeler www.farabi.gazi.edu.tr adresinden yapılacaktır.