Ders Kayıt Tarihleri Hakkında
7 Ağustos 2017 | 07:12

2017-2018 Eğitim-öğretim yılı sadece güz veya güz+bahar dönemlerinde Gazi Üniversitesinde “Farabi Öğrencisi” olmaya hak kazanan öğrencilerin ders kayıtları, 14.09.2017-15.09.2017 tarihleri arasında danışmanları eşliğinde yapılacaktır. İnternet üzerinden kayıt işlemi yapılmadığı için öğrencilerin kayıtlarını Gazi Üniversitesine gelerek, danışmanları ile birlikte bizzat yapmaları gerekmektedir. Ayrıca 14 Eylül 2017 Perşembe günü Farabi Öğrencileri için bilgilendirme toplantısı yapılacaktır ve toplantıya katılım zorunludur.

NOT: Toplantının yeri, saati, öğrenci numaraları ve danışman bilgileri ile kayıtlarda izlenecek adımlarla ilgili bilgiler daha sonra www.farabi.gazi.edu.tr adresinde Duyurular kısmında ilan edilecektir.

Gerekli bilgilendirme ve değişiklikler için web sayfamızı takip etmeniz gerekmektedir. Tüm bilgilendirmeler www.farabi.gazi.edu.tr adresinden yapılacaktır.