DİKKAT! İLİŞİK KESME
6 Ocak 2014 | 16:11

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında  sadece Güz Dönemi ve Güz+ Bahar dönemleri için Gazi Üniversitesi'ne gelip Bahar Dönemi hakkından vazgeçen farabi öğrencilerinin son final sınavlarının bitiminden itibaren aşağıdaki ilişik kesme belgesini ilgili yerlere imzalatarak, ayrıca aldıysa Fakülte ve/veya Üniversitemiz Farabi Ofisi tarafından dağıtılan kimliklerinide İlişik Kesme Belgesi'yle birlikte Üniversitemiz Farabi Ofisi'ne teslim etmeleri gerekmektedir.

İlişik kesme belgesini ve aldıysa kimliklerini Gazi Üniversitesi Farabi Ofisi'ne teslim etmeyen Farabi öğrencilerinin transkript ve katılım belgeleri kesinlikle Üniversitelerine gönderilmeyecektir.

Not: Bütünleme sınavlarına girecek öğrenciler ilişik kesme konusunda Gazi Üniversitesi Farabi Ofisi'nden bilgi alsınlar.

İlişik Kesme Belgesi İçin Tıklayınız