Duyuru
Farabi Öğrencilerinin Öğrenci Numaraları ve Danışmanları
4 Eylül 2013 | 12:08

Farabi Öğrencilerinin Dikkatine,

 

Üniversitemizde 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Güz Döneminde Farabi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrenciler kayıtlarını 10.09.2013-12.09.2013 tarihleri arasında danışmanları eşliğinde yapacaklardır.

10 Eylül 2013 Salı Günü Saat 10.00'da  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yüzüncü Yıl Konferans Salonun'nda bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Tüm Farabi Öğrencilerinin katılımı zorunludur.

 

Kayıtlarda izlenecek yol;

 

Farabi öğrencileri, kendilerine Üniversitemiz tarafından geçici olarak verilen öğrenci numaralarıyla https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/ adresinden şifreleriyle (TC Kimlik Numaranızın son 6 hanesi şifrenizdir ve eğitim-öğretim sürenizin bitimine kadar asla şifrenizi değiştirmeyiniz) öğrenci bilgi sitemine giriş yapacaklardır.( 05 Eylül itibariyle sisteme giriş mümkün olacaktır.) Sisteme giriş yaptıktan sonra kişisel bilgiler kontrol edilmeli, eksik bilgiler  doldurulmalıdır. Bu işlemler yapıldıktan sonra yukarıda belirtilen kayıt tarihleri arasında danışmanlarıyla birlikte öğrenim protokollerinde yer alan derslerin kayıt işlemini yapacaklardır. Farabi Öğrencilerinin internet üzerinden kayıt yaptırması kesinlikle söz konusu değildir.

      

Öğrenci numaranızı ve danışmanınızı öğrenmek için tıklayınız. 
 

Not: Öğrenci kimliklerinizde kullanılmak üzere son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğrafınızı 12.09.2013 tarihine kadar Farabi ofisine bırakmanız gerekmektedir.

   

         Gazi Üniversitesi

Farabi Kurum Koordinatörlüğü

background image