Duyuru
Farabi Öğrencilerinin Öğrenci Numaraları Ve Danışmanları Hakkında
7 Eylül 2015 | 13:25

FARABİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE,

 

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz/Güz ve Bahar Dönemlerinde Üniversitemizde Farabi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerin ders kayıtları 10.09.2015-11.09.2015 tarihleri arasında danışmanları eşliğinde yapılacaktır.

 

KAYITLARDA İZLENECEK YOL

 

Farabi öğrencileri, kendilerine Üniversitemiz tarafından geçici olarak verilen öğrenci numaraları ve şifreleriyle (Şifreniz TC Kimlik Numaranızın son 6 hanesidir) https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/ adresinden öğrenci bilgi sitemine giriş yapacaklardır. Sisteme giriş yaptıktan sonra kişisel bilgiler alanı eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Bu işlemler yapıldıktan sonra yukarıda belirtilen kayıt tarihleri arasında danışmanlarıyla birlikte öğrenim protokollerinde yer alan derslerin kayıt işlemini yapacaklardır. Farabi öğrencileri kayıtlarını sahşen danışmanları ile birlikte yapacak olup internet üzerinden kayıt yaptırmaları söz konusu değildir. Belirtilen tarihlerden sonra kayıt işlemi yapılamayacaktır.

 

Öğrenci numaranızı ve danışmanınızı öğrenmek için tıklayanız. 

 

NOT: Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümüne gelmeye hak kazanan öğrencilerimiz Miray ERDİNÇ ve Özge KARAKAŞ’ın danışmanları daha sonra duyurulacaktır.

 

background image