GİTMEYE HAK KAZANAN öğrencilerin dikkatine!
8 Mayıs 2013 | 10:15

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz/Güz +Bahar Dönemlerinde başka Üniversitelerde Farabi Öğrencisi olmaya hak kazanan Üniversitemiz Öğrencilerine bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bilgilendirme toplantısında yaşanacak olan süreçler, dikkat edilmesi gereken hususlar ve Öğrenim Protokolü’nün nasıl doldurulacağı hakkında bilgi verilecektir. Söz konusu toplantıya KATILIM ZORUNLUDUR.

Toplantının;

Tarih: 13.05.2013 Pazartesi

Saat: 16.00

Yer: Merkez Kütüphane Toplantı Salonu

Toplantı Sonrasında 16 Mayıs 2013 tarihine kadar bölüm başkanı imzalı olarak teslim edilecek belgeler;

-Öğrenci Başvuru Formu(2 adet-fotoğraflı)

-Öğrenim Protokolü(4  adet Güz, 4 adet Bahar)

-Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi( 2 adet)(Yükümlülük sözleşmesinde belirttiğiniz hesaba burs ödemesi yapılacaktır. Belirtilen hesap numarası Halkbank hesabı olması gerekmektedir. HALKBANK Öğrenci kartlarınızın hesap numaralarını verebilirsiniz ya da yeni bir hesap açtırabilirsiniz.)

Not: Formların hepsi bilgisayar ortamında doldurulmalıdır.

DİKKAT! 16 Mayıs 2013 tarihine kadar belgelerini teslim etmeyen öğrenciler Farabi Öğrencisi olma haklarını kaybedeceklerdir.