İlişik Kesme İşlemleri Hakkında
18 Ocak 2017 | 06:03

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında  sadece Güz Dönemi  veya Güz+Bahar dönemleri için Gazi Üniversitesine gelip Bahar Dönemi hakkından feragat eden/edecek olan farabi öğrencilerinin, son final sınavlarının bitiminden itibaren aşağıdaki linkte yer alan ilişik kesme belgesini ilgili yerlere imzalatarak, öğrenci kimlikleri ile birlikte Üniversitemiz Farabi Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir.

İlişik kesme belgesini ve aldıkları öğrenci kimliklerini Gazi Üniversitesi Farabi Ofisine teslim etmeyen farabi öğrencilerinin transkript ve katılım belgeleri Üniversitelerine kesinlikle gönderilmeyecektir.

Not: Bütünleme sınavlarına girecek öğrenciler ilişik kesme konusunda Gazi Üniversitesi Farabi Ofisinden bilgi alsınlar.

İlişik kesme belgesi için tıklayınız.