Duyuru
Kayıtlarla ilgili
28 Ağustos 2013 | 17:12

 

Üniversitemizde 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Güz/Güz ve Bahar Dönemlerinde  Farabi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerin kayıtları 10.09.2013-12.09.2013 tarihleri arasında danışmanları eşliğinde yapılacaktır.

10 Eylül 2013 Salı Günü Saat 10.00'da Gazi Üniversitesi Merkez Kampus Gazi Konser Salonu'nda  bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Tüm Farabi Öğrencilerinin katılımı zorunludur.

 

Kayıtlarda İzlenecek Yol

 Farabi öğrencileri, kendilerine Üniversitemiz tarafından geçici olarak verilen öğrenci numaralarıyla https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/ adresinden şifreleriyle (TC Kimlik Numaranızın son 6 hanesi şifrenizdir) öğrenci bilgi sitemine giriş yapacaklardır. Sisteme giriş yaptıktan sonra kişisel bilgiler alanı eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Bu işlemler yapıldıktan sonra yukarıda belirtilen kayıt tarihleri arasında danışmanlarıyla birlikte öğrenim protokollerinde yer alan derslerin kayıt işlemini yapacaklardır. Farabi Öğrencileri Kayıtlarını sahşen danışmanları ile birlikte yapacak olup internet üzerinden kayıt yaptırmaları söz konusu değildir. Belirtilen tarihlerden sonra kayıt işlemi yapılamayacaktır.

Öğrenci Numaraları ve Danışman bilgilerine 5 Eylül 2013 tarihinden itibaren www.farabi.gazi.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 NOT: Kayıtlar için yanınınızda herhangi bir belge getirmenize gerek yoktur.

Gerekli bilgilendirme ve değişiklikler için web sayfamızı takip etmeniz gerekmektedir. Tüm Bilgilerdirmeler farabi.gazi.edu.tr adresinden yapılacaktır.

   

         Gazi Üniversitesi

Farabi Kurum Koordinatörlüğü

background image