Duyuru
Kayitlarla İlgili Duyuru
10 Eylül 2012 | 17:31

 Farabi Öğrencilerinin Dikkatine,

 

Üniversitemizde 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Güz Döneminde  Farabi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerin kayıtları 24.09.2012-27.09.2012 tarihleri arasında danışmanları eşliğinde yapılacaktır.

24 Eylül 2012 Pazartesi Günü Saat 09.30'da  Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu'nda bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Tüm Farabi Öğrencilerinin katılımı zorunludur.

 

Kayıtlarda İzlenecek Yol

 Farabi öğrencileri, kendilerine Üniversitemiz tarafından geçici olarak verilen öğrenci numaralarıyla https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/ adresinden şifreleriyle (TC Kimlik Numaranızın son 6 hanesi şifrenizdir) öğrenci bilgi sitemine giriş yapacaklardır. Sisteme giriş yaptıktan sonra kişisel bilgiler ve sosyal durum anket formu eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Bu işlemler yapıldıktan sonra yukarıda belirtilen kayıt tarihleri arasında danışmanlarıyla birlikte öğrenim protokollerinde yer alan derslerin kayıt işlemini yapacaklardır.

Öğrenci Numaraları ve Danışman bilgilerine 17 Eylül 2012 tarihinden itibaren farabi.gazi.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 NOT: Üniversitemize Kabul Edilen Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinin Yabancı Dil Yeterlilik Sınavları 24 Eylül 2012 Pazartesi Günü Saat 13.30'da Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılacaktır.

Gerekli bilgilendirme ve değişiklikler için web sayfamızı takip etmeniz gerekmektedir. Tüm Bilgilerdirmeler farabi.gazi.edu.tr adresinden yapılacaktır.

  

         Gazi Üniversitesi

Farabi Kurum Koordinatörlüğü

background image