Organizasyon Şeması

Okutman İpek KAHYAOĞULLARI ÖZTÜRK

Yükseköğretim Kurumları ile protokol çalışmaları, giden ve gelen öğrenci işlemleri, bütçe (giden öğrenci bursu)   işlemleri, bilgilendirme toplantıları, programa ilişkin diğer işlemler, YÖK raporları ve web sayfasının düzenlenmesi.

Bilgisayar İşletmeni Fadime KULLEP

Yükseköğretim Kurumları ile protokol çalışmaları, giden ve gelen öğrenci işlemleri, bütçe (giden öğrenci bursu)   işlemleri, bilgilendirme toplantıları, programa ilişkin diğer işlemler, YÖK raporları ve web sayfasının düzenlenmesi.

Bilgisayar İşletmeni İbrahim ÇELİK

Yükseköğretim Kurumları ile protokol çalışmaları, giden ve gelen öğrenci işlemleri, bütçe (giden öğrenci bursu)   işlemleri, bilgilendirme toplantıları, programa ilişkin ilişkin diğer işlemler, YÖK raporları ve web sayfasının düzenlenmesi.