Farabi Ofisi’nin Başarısı
4 Aralık 2017 | 17:00

YÖK Başkanı Çetinsaya’dan iki ayrı plaket alan Farabi Ofisi, Gazi Üniversitesi’ne büyük gurur yaşattı

Kafkas Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Sarıkamış’ta düzenlenen VI. Farabi Kongresi’ne Gazi Üniversitesi damgasını vurdu. Gazi Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu tarafından yürütülen Farabi Değişim Programı kapsamında, programın başlangıcı olan 2009 yılından itibaren en çok öğrenci kabul eden üniversite oldu. Üniversitemizin bu başarısı kongreye katılan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya tarafından verilen plaket ile taçlandırıldı. Çetinsaya tarafından verilen plaketi, Gazi Üniversitesi Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Can Balas adına Kurum Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Akkaya aldı. Aynı zamanda Farabi Değişim Programı’na ilişkin duyuruları, güncel bilgileri vb. akıllı cihazlara taşıyacak olan İOS ve ANDROID yazılımını geliştiren üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Muhammet Ünal’a da bu başarısından dolayı plaket verildi.

Fotoğraflar için tıklayınız.